Ziua 13 - Fără Bariere,TOT Adevărul despre droguri, la Brașov
17 aprilie 2024

Dependentul este o persoană normală, valoroasă, cu mult potențial și care poate scăpa de dependență, dacă își dorește cu adevărat acest lucru. Au spus-o astăzi #farabariere cei doi tineri Rafa și Sebi de la #TeenChallenge în fața a peste 500 de elevi, studenți, profesori și părinți care au participat la evenimentul caravanei "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" de la Teatrul ”Sică Alexandrescu” din Brașov.

 
 
Atenţia publicului a fost captată de povestea lui Sebi, care a consumat şapte ani tot felul de droguri şi a fost readus la viaţă din iadul acestora, după ce a ”experimentat tot ce se putea„ în ţară şi în străinătate. Povestindu-şi el însuşi experienţele care l-au dus până în pragul morţii, Sebi a mărturisit, în final, că lăsând în urmă libertatea prost înţeleasă, a cerut ajutor părinţilor pentru a nu-şi pune capăt zilelor, la 21 de ani.
 
Mulțumim pentru sprijin în organizarea evenimentului Teatrului ”Sică Alexandrescu” pentru găzduire, Primăriei Brașov, Casei de Cultură a Studenților Brașov, Consiliul Județean Brașov, Inspectoratul Școlar Județean, ANA- CRPECA Brașov, Inspectoratul de Poliție al Județului Brasov Centrul Național pentru Sănătatea Mintală și Lupta Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Penitenciarul Codlea – Reintegrare socială, ISU, SMURD.
 
Tuturor vă mulțumesc din inimă pentru sprijin și implicare!
 
Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" vă dă o nouă întâlnire marți, 16 aprilie, la Sala Sporturilor din Sibiu, de la ora 14:00.
Vă rog să le urmăriți întregile mărturii ale foștilor consumatori pe platforma