Ziua 3 - CONFERINŢA DE FORMARE: BRAŞOV
08 aprilie 2024

Perioada de desfasurare: 1-3 Aprilie

𝐙𝐢𝐮𝐚 𝟑 - Fără Bariere - TOT adevărul despre #droguri 
La finalul celor trei zile petrecute la Brașov, un număr de 65 de studenți din toată țara au fost pregătiți pentru campania "Fără Bariere-TOT Adevărul despre droguri, alte forme de adicție, violență, bullying, trafic de persoane".

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse:

Un moment special al zilei a fost prezentarea susținută de reprezentanții Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Mesajul lor puternic și convingător a reiterat ideea că prevenția și conștientizarea sunt cheia pentru a proteja tinerii și a construi o societate mai sigură și mai sănătoasă.

În cea de-a doua parte a zilei, am participat la o acțiune de împădurirea. Am ales să plantăm în apropierea municipiului Brașov, mai exact pe strada Plopilor, în jur de 150 de puieți de brazi.

Am fost sprijiniți în această acțiune de împădurire de către Regia Publică Locală a Pădurilor KRONSTADT R.A. care ne-a pus la dispoziție copăceii, dar și locația unde am putut să plantăm brăduți. 

Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste trei zile pentru implicare și dedicarea față de acest proiect!