Ziua 9 - Fără Bariere, la București
11 aprilie 2024

Georgiana a pierdut tot și când a ajuns la cel mai de jos nivel a fost salvată și a primit sprijin pentru reabilitare de la minunata echipă #TeenChallenge. Astăzi misiunea ei este de a le vorbi tinerilor din întreaga țară despre pericolul consumului de droguri și de a-i ajuta pe cei care au căzut în această capcană să revină la normalitate. Alături de Andrei și Mark, care ne-au fost alături și zilele trecute în caravana "Fără bariere", Georgiana și-a spus în această după-amiază povestea în fața a sute de tineri care au fost prezenți la Sala Palatului din București.

 
Am avut-o alături de noi și pe curajoasa actriță Eugenia Șerban, mamă de băiat dependent de droguri, care și-a povestit cu sinceritate drama de a avea un fiu dependent de droguri și chinul pe care încă îl trăiește.
 
Evenimentul de astăzi a fost un carusel de emoții diverse - de la lacrimi de tristețe și neputință, la bucurie, speranță și zâmbet. La final, s-au strâns lecții dure de viață, învățăminte și tips&tricks despre cum și ce au tinerii de făcut pentru a nu cădea pradă drogurilor care le pot distruge viețile.
 
Le mulțumim pentru sprijin în organizarea acestui eveniment :
Domnului prim-ministru Marcel Ciolacu
Secretariatului General al Guvernului
RAPPS
Sala Palatului pentru găzduire
Consiliului Național al Rectorilor
Studenților, ambasadori ai acestei campanii
Complexului Cultural Sportiv Studenţesc Tei
Casa de Cultură a Studenților București
Consiliului National al Elevilor
Prefectului Municipiului Bucuresti, domnul Rareș Hopincă
DGASPC București
Parlamentarilor din București
Valentin Cristian Ioniță, președinte al Asociației Lex Ferenda
Tuturor vă mulțumesc din suflet pentru sprijin și implicare!
 
Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" vă dă o nouă întâlnire mâine, 11 aprilie, în Ploiești, la Sala Sporturilor "Olimpia", începând cu ora 𝟭3:3𝟬.