Ziua 10 - Fără Bariere, la Ploiești
12 aprilie 2024

Dependenţa de droguri le-a distrus viaţa atât lor, cât şi părinţilor. Georgiana și Alexandra, două tinere care prin poveștile lor de viață au creat emoție sutelor de tineri prezenți în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești. Georgiana a început să fumeze o ţigară normală, la 13 ani, după care a trecut la primul joint la 17 ani, pentru ca la 20 de ani să facă pasul la consumul de heroină. Alexandra, timp de 10 ani, a fost consumatoare de droguri, iar povestea ei a fost cutremurătoare pentru cei prezenți. Alexandra a dormit prin ghetouri, a cerșit doar pentru a putea procura banii necesari următoarei doze.

Povești cutremurătoare, dar povești cu un final fericit, atât în cazul Georgianei, cât și în cazul Alexandrei.
 
Le mulțumim pentru sprijin în organizarea acestui eveniment: Sala Sporturilor ”Olimpia” pentru găzduire; Studenților, ambasadori ai acestei campanii; Casa de Cultură a Studenților Ploiești; Inspectoratului Școlar Județean Prahova; Primăria Municipiului Ploiești; Prefectura județului Prahova, DGASPC, Agenția Națională Antidrog, Inspectoratului Județean de Poliție, Jandarmeria Română. Tuturor vă mulțumesc din inimăpentru sprijin și implicare!
 
Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" vă dă o nouă întâlnire mâine, 12 aprilie, în Târgoviște la ora 14:00.
Vă rog să le urmăriți întregile mărturisiri pe platforma