Ziua 12 - Fără Bariere, la Pitești!
17 aprilie 2024

Familia și prietenii te pot ajuta, doar să îți dorești acest lucru!

Chiar dacă au consumat droguri mulți ani, Daria și Alexandra, două tinere de la #TeenChallenge care și-au spus astăzi #farabariere poveștile în fața a 700 de elevi, studenți, profesori și părinți care au participat la evenimentul caravanei "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" de la Pitești, au avut puterea să renunțe.

 
 
 
După ce au ajuns jos de tot, după ce și-au pierdut respectul de sine, familia, prietenii adevărați, au realizat că nu asta își doresc de la viață. Au cerut ajutor și au fost ajutate, iar azi sunt două tinere reabilitate care se gândesc la viitor.
 
La Pitești am avut-o alături de noi și pe actrița Eugenia Serban, o mamă curajoasă, o codependentă, cum se consideră, doar pentru că are un băiat dependent de droguri. Și-a spus povestea tristă cu ochii plini de lacrimi, și i-a implorat pe tinerii din sală să nu se lase niciodată pradă drogurilor, de niciun fel, pentru că drogurile distrug viețile nu doar ale celor care consumă ci și a celor dragi lor.
Mulțumim pentru sprijin în organizarea acestui eveniment și că ne-au fost alături, doamnei Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii si Solidarității Sociale, domnului Crețu Niculae, director Casa de Cultură a Sindicatelor Pitești, Consiliul Județean Argeș, Casa de Cultură a Studenților, ISJ Argeș, DGASPC, ANA Centrul Regional Pitești, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Penitenciarul Mioveni, IPJ Argeș, Serviciul de Ambulanță, SMURD.

Tuturor vă mulțumesc din inimă pentru sprijin și implicare!
Caravana "Fără bariere - TOT adevărul despre droguri" vă dă o nouă întâlnire luni, 15 aprilie, la Brașov, de la ora 14:00.
Vă rog să le urmăriți întregile mărturii ale foștilor consumatori pe platforma